Ga naar hoofdinhoud

Maak kennis met ons team!

John Pannekoek

Mijn naam is John Pannekoek. In april 2004 heb ik mijn diploma behaald voor Podoloog A, hiermee behandel je met name voetklachten. Hierna heb ik doorgeleerd voor het Podoloog B diploma waarmee je ook houdingsklachten kunt behandelen. Dit diploma heb ik behaald in oktober 2006. In 2009 heb ik de HBO-opleiding gevolgd tot registerpodoloog.

Vanaf 1996 heb ik in loondienst gewerkt als Podoloog. In 2009 ben ik voor mijzelf begonnen met Podopraktijk Pannekoek.

Door alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, werk ik zowel biomechanisch als proprioceptief. Dit houdt in dat ik analyseer hoe het menselijk lichaam beweegt en hierbij ook let op stabiliteit, sensibiliteit en coördinatie. Het is naar mijn inziens zeer belangrijk dat er naar het geheel gekeken wordt zodat alles in het lichaam in evenwicht is. Mijn beroep is zo ontzettend mooi door het cliëntencontact dat je iedere dag hebt.

Functie: Praktijkeigenaar & Registerpodoloog

Aanwezig op dinsdag tot en met donderdag op onze locatie in Panningen & op vrijdag in Baexem.

 

Rianne Vossen

Mijn naam is Rianne Vossen. In 2017 ben ik afgestudeerd als Podotherapeute aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Hiernaast heb ik mij in 2021 gespecialiseerd als kinderpodotherapeut. Sinds 1 juni 2023 ben ik werkzaam bij Podopraktijk Pannekoek op onze hoofdlocatie in Panningen.

Het mooie aan ons vak is dat je met eigen vervaardigde producten mensen van hun pijnklachten af kunt helpen. Ik vind het dan ook een uitdaging om bij iedereen het maximale resultaat te behalen!

Functies: (Kinder)podotherapeute & Praktijkmanager

Aanwezig op maandag tot en met vrijdag op onze locatie in Panningen.

Ank Nijssen

Mijn naam is Ank Nijssen en werk sinds 1 augustus 2022 als baliemedewerkster met veel plezier bij Podopraktijk Pannekoek.

Mijn werk bestaat uit o.a. het beantwoorden van de telefoon, verwerken van mails die binnenkomen en inplannen van afspraken bij onze behandelaren. Het patiëntencontact en het samenwerken met mijn collega’s zorgt voor genoeg afwisseling en plezier tijdens mijn werkdag. Daarbij probeer ik altijd zo veel mogelijk duidelijk te zijn en oplossingsgericht te werken. Heerlijk om zo’n dag dan voldaan af te sluiten. Ik verwelkom u graag telefonisch of in onze wachtruimte!!

Functie: Secretaresse

Aanwezig op maandag tot en met donderdag op onze locatie in Panningen.

Jarno Steeghs

Mijn naam is Jarno Steeghs. In 2021 ben ik afgestudeerd als Podotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, waarin ik een specialisatie heb gedaan als voedings- en bewegingscoach. Daarnaast ben ik mij verder gaan ontwikkelen in de manuele podotherapie en in wielerbegeleiding als podotherapeut.

Ik ben zelf erg geïnteresseerd in (duur)sporten en vind het ook leuk op sport gerelateerde klachten op een actieve manier op te lossen. Daarnaast vind ik het een uitdaging om aan veel verschillende hulpvragen te werken en deze te beantwoorden, dat maakt het werk ook erg gevarieerd.

Functies: Podotherapeut

Aanwezig op maandag tot en met vrijdag op onze locatie in Panningen.